Activiteitencommissie

De activiteitencommissie, hierna te noemen AC, en het team zorgen jaarlijks voor diverse activiteiten en feestelijkheden tijdens het schooljaar. Samen met het team wordt alles georganiseerd en wordt de financiële ouderbijdrage weloverwogen besteed aan alle kinderen binnen het onderwijs. 

 

Onze activiteitencommissie bestaat uit 12 ouders en 2 leerkrachten. Voorafgaande aan vrijwel alle evenementen vergadert de AC samen met minimaal twee vaste leerkrachten. De directeur is hierbij adviserend lid. Op de vergaderingen worden nieuwe plannen besproken en gedane activiteiten geëvalueerd.

 

Oudergeleding AC: Merel Planqué, Gilla den Besten, Yvonne Erlings, Marieke van Giesen, Pauline den Heeten, Sandra Hobers, Lieneke den Hollander, Elles Koestering, Claudia van der Linden, Robey van Noord,  Danielle Scheurwater en Sandra de Vries.

Teamgeleding AC: Saskia Zippro, Chantalle Tubbing, Christe Zijdeveld, Jennifer Kreukniet

 

Alle activiteiten kunt u volgen of nogmaals nalezen op de website van de school https://soldewatervlinder.nl

 

Door de inzet en het enthousiasme van alle ouders en teamleden konden de activiteiten van het afgelopen jaar mogelijk worden gemaakt. Voor dit succes willen wij iedereen heel hartelijk danken. Het komende schooljaar 2020 - 2021 hopen we weer allerlei activiteiten te mogen organiseren en hopen  opnieuw op uw steun te mogen rekenen.

 

Namens de activiteitencommissie.

 

Terug

Adres

Druivengaarde 1, 3, 11 en 13

3344 PK Hendrik-Ido-Ambacht

 

Documenten

Hier vindt u downloadbare documenten, zoals de SOL Gids, protocollen enzovoort en links naar andere websites.

Documenten