Inschrijven

Op SOL de Watervlinder zijn er tal van mogelijkheden op het gebied van opvang en onderwijs: dagopvang, peuterspeelgroep en Siem (onderwijs aan driejarigen). tussenschoolse opvang, BSO en basisonderwijs. Binnen ieder onderdeel zijn er ook weer diverse keuzemogelijkheden. Bij de BSO wordt weer onderscheid gemaakt tussen voorschoolse, en naschoolse opvang.

 

U kunt het best contact opnemen met:

  • Marieke Zijderveld: 078-6822252 voor het onderwijs
  • SOL Ambacht Afdeling Plaatsingen: 078-6820561 voor de opvang
    Telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van
    8.30 tot 13.00

 

Voor inschrijvingen bij SOL De watervlinder – Kinderopvang kunt u gebruik maken van het inschrijfformulier (in het blauwe gedeelte).

 

Voor inschrijvingen bij SOL De Watervlinder - Onderwijs vragen wij u eerst telefonisch contact op te nemen of een contactformulier in te vullen via de contactbutton. Na contact wordt u uitgenodigd voor een vrijblijvende rondleiding, waarin alle mogelijkheden worden uitgelegd en getoond. Na de inschrijving is er voor de kinderen gelegenheid om een aantal dagdelen te wennen in de groep.

Contact Onderwijs

 

 

Inschrijven Onderwijs

Via onderstaande link komt u bij het inschrijfformulier voor het onderwijs. U dient dit zo volledig mogelijk in te vullen, daarna kunt u het opsturen of afgeven bij SOL De Watervlinder.

Inschrijven Onderwijs

 

 

Inschrijven Dagopvang, BSO, Siem,  Peuterspeelgroep en Tussenschoolse opvang

Via onderstaande link kunt u uw kind inschrijven voor de Dagopvang, Peuterspeelgroep, Siem, de Buitenschoolse opvang en TSO op de diverse locaties.

Wanneer u uw kind voor Peuteropvang of Siem wilt inschrijven, dient u te kiezen voor Dagopvang.

Inschrijven

 

 

 

Adres

Druivengaarde 1, 3, 11 en 13

3344 PK Hendrik-Ido-Ambacht

 

Documenten

Hier vindt u downloadbare documenten, zoals de SOL Gids, protocollen enzovoort en links naar andere websites.

Documenten